Buah tangan dari Pesta Buku

March 28, 2010 at 12:23 am (Uncategorized)

Assalamualaikum…

Semalam kite da tgk ‘atmosphere’ di pesta, ari ni kite nak tgk hasil shopping aku di pesta buku plak, jom zassss…..

Baju-t exsklusif, Manikam Kalbu,putih, RM 30.00, puas ati ooo…ni la baju yg kiut tu, sm kiut kan ngan aku…

Mikhail dan Cinta Sufi, dijual ngan harge RM 16.90 smalam,…laris gile Cinta Sufi, tak sempat nak susun kat rak beb…

Zul + Saini, 27.03.2010,heeeeee…best2

Detektif Indigo Kembali dan Bahlut…Bahlut ni karya terbaru FT, Detektif Indigo ni da siri-3 da…Detektif Indigo Kembali , RM16  dan Bahlut, RM23…

Tanda tgn jawi gitu Saudara FT kite…trimas

Pepun, syukur, ALhamdulillah dapt gak aku koleksi2 mcm ni…hehehe, k la,chow!

Zulhilmi

Advertisements

3 Comments

  1. akimsensei said,

    wah, tshirt manikam kalbu.. xsempat la nak jalan2 ke booth ameen.. sempat terjah karangkraf, galeri ilmu, pts & fajar pakeer je.. waaa.. ada jual online x? hehe..

  2. Mr. Cantik said,

    ade jual online…die jual pakej ngan IJN punya buku puisi dan CD Selawat Kopitiam Ghadir tak sialp…cek kat tehranifaisal.blogspot.com….bc entri2 die yg lepas

  3. minesaini said,

    thanx…ade nm kt..;)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: